ZenX Kft. | Tel: 06 28 503 260/128 | Kapcsolatfelvétel | Ajánlatkérés | Színminta kérés | Reklamáció
Bemutatkozás Termékek Galéria Letöltés Hírek Kapcsolati info
kályhacsempe

Reklamációs esetek

Szállítási reklamációk

A kályhacsempéket vagy saját teherautónkkal vagy megbízott szállítókkal juttatjuk el a kívánt célig. Amennyiben megkapta a kályhacsempéket tartalmazó dobozokat, kérjük, a szállítás átvételét igazoló papír aláírása előtt nézze át, hogy a dobozokon vannak-e külsérelmi nyomok. Amennyiben a dobozon külsérelmi nyomok láthatók: benyomódás, horpadás, zúzódás, nagy mértékű szakadás vagy akár az ázás jeleit látja, kérjük azonnal nyissa ki a kérdéses dobozokat és vizsglája meg, hogy van-e a dobozban sérült csempe. Ha talált sérült terméket, akkor kérjük tárcsázza a 06 20 9 523 928-as telefonszámot és kérjük mondja el pontosan a szállításból eredő reklamációját. Köszönöjök az együtt működést.

Gyártási reklamációk

Ammenyiben a gyártásból eredő reklamációja van (színeltérés, méretpontatlanság, hiány, egyéb kérdéses eset), kérjük, ezt mielőbb jelezze a fenti telefonszámon vagy e-mailben. Minőségbiztosítási okok miatt, a reklamáció mellé minden esetben kérjünk egy képet a reklamáció tárgyáról. A reklamáció bejelentése után az üzem azonnal megkezdi a hibás termékek újragyártását.

Hibás termékek visszajuttatása

Minőségbiztosítási rendszerünk szabályi miatt, kérjük minden esetben juttassák vissza a hibás termékeket a telephelyünkre. Amennyiben erre nincs lehetőségük, kérjük tájékoztassanak erről és a legközelebbi fuvarszervezésnél saját teherautónk felveszi a hibás csempéket. 2012. február 1-én új reklamáció kezelő szabáylt vezettünk be, mely reményeink szerint teljesen megszüntetni, a néha előforduló, ám nagyon kellemetlen reklamációkat. Együttműködését minden Kedves Kollégának köszönjük. És reméljük a jövőben is minőségi kályhacsempét rendelnek tőlünk.

Egyéb reklamációk

Ha bármilyen észrevétele van a minőséggel, a kiszolgálással kapcsolatban, kérjük írja meg nekünk a Kapcsolatfelvétel menüpontban található levélküldő űrlapon. Köszönjük.
Tel: 06 28 503 260/128 | Kapcsolatfelvétel | utolsó módosítás: 2014.01.27.