ZenX Kft. | Tel: 06 28 503 260/128 | Kapcsolatfelvétel | Ajánlatkérés | Színminta kérés | Reklamáció
Bemutatkozás Termékek Galéria Letöltés Hírek Kapcsolati info
Miért vagyunk? cserépkályha kályhacsempe kályhacsempe sürgős rendelés galéria oldaltérkép  
cserépkályha

Sürgős kályhacsempe rendelés

Szállítási határidő: a szezontól függően 30-60 nap, általában 30 nap. Torlódásmentes időszakban 20% felár mellett 10 napos határidejű sürgős gyártásra is vállalkozunk. Fizetés: 50% megrendeléskor, 50% átvételkor.

Figyelem! A 10 napos határidejű gyártás abban az esetben lehetséges, ha a megrendelt termékekből a félkész áru raktárunkban található annyi termék, amennyi a megrendelés teljesítéséhez szükséges. A kályhacsempegyártás egy hosszabb folyamat, a kályhacsempe készítése során vannak olyan technológiai folyamatok, amelyeknek a határidejét nem tudjuk lerövidíteni.

Vegyünk egy egyszerű példát, ha olyan terméket rendel, amelyből nincs legyártva egy darab sem. Ezt a terméket a kályhacsempegyár teljes technológiai folyamatát tekintve a leghamarabb 21 nap múlva vehetjük kézbe az első néhány I. osztályú terméket, majd 3 napos ciklusokban készül el a többi. Számos, más akadálya is lehet a sürgős gyártásnak. Kérjük a sürgős gyártás megrendelése előtt mindenképp tájékozódjon arról, hogy a sürgősen megrendelt kályhacsempék lágyártásának van-e technológiai akadálya.

Ahhoz, hogy pontos választ tudjunk adni arra, hogy a sürgősen legyártandó kályhacsempéket le tudjuk-e gyártani, szükségünk lesz egy pontos listára (konszignációra), amely tartalmazza a megrendelni kívánt csempék típusát, darabszámát, színét, vágásait, élcsiszolásait. Kérjük ezt küldje el nekünk és írja rá megjegyzésként (kérdésként): 10 napos határidőre szeretnénk a kályhacsempét, lehetséges-e? Együttműködésüket köszönjük.

Tel: 06 28 503 260/128 | Kapcsolatfelvétel | utolsó módosítás: 2014.01.27.